Blog

Πώς να φυτέψετε το δικό σας δέντρο αβοκάντο στο σπίτι

To αβοκάντο έχει γίνει πολύ δημοφιλές το τελευταίο διάστημα και όχι άδικα, αφού η γεύση του είναι αγαπητή σε πολύ κόσμο. Ταιριάζει σχεδόν με όλα, με αυγά, στα σάντουιτς, στις σαλάτες και σε πολλά ακόμη τρόφιμα.

Read more

Τα ευεργετικά οφέλη της θάλασσας στον οργανισμό μας

Η θάλασσα, θεωρείται ένας από τους πιο διαδεδομένους φυσικούς «γιατρούς» σε διάφορες περιπτώσεις παθήσεων του ανθρώπινου οργανισμού είτε αυτές είναι ψυχολογικές είτε σωματικές.

Read more

4 από τα πιο ευεργετικά οφέλη της κανέλας

Η κανέλα εδώ και χρόνια δεν χρησιμοποιείται μόνο για να νοστιμίζει το φαγητό μας αλλά και ως σπιτική θεραπευτική μέθοδος.

Με μόνο 6 θερμίδες ανά κουταλάκι του γλυκού, η κανέλα είναι μία εξαιρετική προσθήκη στο φαγητό μας. Άλλωστε, πολλές συνταγές είναι εκείνες που περιέχουν μέσα κανέλα. Είτε σε ρόφημα, -γάλα με κανέλα- είτε σε επιδόρπια όπως το ρυζόγαλο, για παράδειγμα.

Read more

12 διάσημες φράσεις για την αλλαγή που λειτουργούν ως κινητήριος δύναμη

Η αλλαγή, είναι ίσως από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος.

Η ικανότητά του να εξελλίσεται και να προσαρμόζεται, από πολλούς θεωρείται και η αιτία που οδήγησε στην επιβίωση του ανθρώπινου είδους ανά τους αιώνες.

Read more

6 λόγοι που το λάδι καρύδας είναι ευεργετικό για την επιδερμίδα μας

Το έλαιο καρύδας έχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες για το δέρμα μας. Θρέφει τα κύτταρα, προστατεύει από τις επικίνδυνες ακτίνες του ήλιου και ενυδατώνει τα διψασμένα μαλλιά. Εν ολίγοις, χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο ως ένα αποτελεσματικό, εντελώς φυσικό υποκατάστατο για πολλά ανθυγιεινά προϊόντα ομορφιάς.

Read more

4 λόγοι που αξίζει να εντάξουμε τα καρύδια στη διατροφή μας

Τα καρύδια, οι αγαπημένοι σε πολλούς ξηροί καρποί, κρύβουν πολλά οφέλη για τον οργανισμό μας. Τα καρύδια, μπορούν να καταναλωθούν είτε ωμά είτε ψημένα είτε κονιορτοποιημένα, μέσα σε συνταγές φαγητού και γλυκών, δίνοντας και τα θρεπτικά τους συστατικά αλλά και μια έξτρα γεύση στη διατροφή μας.

Read more

Οι 10 διασημότεροι πίνακες του κόσμου

Η ζωγραφική, ήταν ανέκαθεν για πολλούς ένα μέσο έκφρασης του εσωτερικού τους κόσμου, των συναισθημάτων τους, των απόψεων ή της οπτικής τους. Πολλοί ζωγράφοι, έχουν αφήσει ιστορία και μια πολύ μεγάλη κληρονομιά στην ανθρωπότητα, με τα έργα που έχουν δημιουργήσει.

Read more

6 τροφές που βοηθούν τη μνήμη, τη συγκέντρωση και τη διάθεσή μας

Σχεδόν σε κάθε περίοδο της ζωής μας, οι απαιτήσεις που έχουμε από τον εγκέφαλό μας είναι πάρα πολύ μεγάλες. Είτε ως παιδιά στο σχολείο και στις δραστηριότητές μας είτε ως ενήλικες με τη δουλειά, την οικογένεια και τις ανάγκες της καθημερινότητάς μας.

Read more